*** Η Νο1 boutique ηθικών, φυτικών, επαγγελματικών και πιστοποιημένων καλλυντικών από το 2017 ***
Καλάθι (0) Κλείσιμο

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

η νο.1 boutique επαγγελματικών,
φυτικών & ηθικών καλλυντικών, από το 2017
Home Συμβουλές & StyleTips Οδηγίες της ισιωτικής Marrakesh kaHm

Οδηγίες της ισιωτικής Marrakesh kaHm

Ίσιωμα μαλλιών χωρίς σίδερο σε 3 βήματα, με την ισιωτική Marrakesh kaHm!

ΒΗΜΑ 1: Μετά το λούσιμο σκουπίστε τα μαλλιά πολύ καλά και σχολαστικά με πετσέτα.

ΒΗΜΑ 2: Απλώστε ομοιόμορφα στα μαλλιά
Βάλτε στα χέρια σας μία μέτρια ποσότητα Marrakesh KaHm ανάλογα με το μήκος των μαλλιών σας (περίπου 1 ή 2 δόσεις για μέτριου μήκους μαλλιά) και απλώστε όσο το δυνατόν ομοιόμορφα σε όλη την επιφάνεια των μαλλιών και στις άκρες. Είναι σημαντικό να απλωθεί το προϊόν ομοιόμορφα στα μαλλιά, αλλά δεν χρειάζεται υπερβολική ποσότητα. Ξεκινήστε από το πίσω μέρος στον λαιμό (εκεί όπου οι τρίχες είναι πιο σπαστές) και συνεχίστε προς τα εμπρός. Εάν έχετε πολύ λεπτή και ταλαιπωρημένη τρίχα, συνιστάται να αφήσετε την ισιωτική για 3-5 λεπτά πρν στεγνώσετε.

ΒΗΜΑ 3: Στεγνώστε με πιστολάκι και βούρτσα
Χρησιμοποιώντας μία τρίχινη βούρτσα (στρογγυλή η επίπεδη) στεγνώστε με πιστολάκι κατά μήκος των μαλλιών τμήμα-τμήμα, με το πιστολάκι να ακολουθεί την βούρτσα τεντώνοντας ελαφρά τα μαλλιά (όπως γίνεται συνήθως για ίσιωμα ή σχολαστικό στέγνωμα).

Το ίσιωμα τύπου “Brazilian look” κρατά για μερικές ημέρες και μέχρι το επόμενο λούσιμο. Παράλληλα, το προϊόν παρέχει προστασία στην τρίχα λόγω των ελαίων Αργκάν και Κ.Σατίβα που περιέχει. Μόλις λουστείτε, το Marrakesh kaHm απομακρύνεται φυσιολογικά από τα μαλλιά και τα αφήνει στην κανονική τους κατάσταση!

Related Post

Αφήστε μια απάντηση