Ακυρώσεις & Επιστροφές

Επιστροφές – 100% εγγύηση ποιότητας

Σε περιπτώσεις λανθασμένης πώλησης και αποστολής με υπαιτιότητα του Ηλ. Καταστήματος (όπως λάθος στην παραγγελιοληψία, στην τιμολόγηση ή στην αποστολή), μπορείτε είτε να μην αποδεχτείτε την παραλαβή εξ αρχής, είτε να επιστρέψετε τα προϊόντα με χρέωσή μας την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την ημερομηνία παραλαβής, ενημερώνοντας σχετικά τηλεφωνικώς ή μέσω email.

Τα προϊόντα που επιστρέφονται για λόγους λανθασμένης πώλησης/αποστολής πρέπει να μην έχουν χρησιμοποιηθεί και να επιστρέφονται στην αρχική τους συσκευασία αποστολής, άθικτα. Σε αυτήν την περίπτωση αναλαμβάνουμε την πλήρη επιστροφή των χρημάτων σας το αργότερο εντός 5 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των επεστραμμένων προϊόντων.

Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν είναι ελαττωματικό και καλύπτεται από την εγγύησή του, μπορείτε να το επιστρέψετε (στην αυθεντική συσκευασία του) με χρέωσή μας την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την ημερομηνία παραλαβής. Ενημερώστε πρώτα τηλεφωνικώς ή μέσω email, και σε περίπτωση που η εγγύηση όντως ισχύει, αναλαμβάνουμε την αντικατάστασή του ή την επιστροφή των χρημάτων σας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ένα προϊόν, μπορείτε μόνο εφόσον δεν έχει ανοιχτεί η συσκευασία-πακέτο αποστολής. Σε αυτές τις περιπτώσεις επιστροφές γίνονται μόνο εντός 3 εργάσιμων ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας, στην αυθεντική συσκευασία των προϊόντων και το κόστος αποστολής βαρύνει τον Πελάτη. Εάν η επιστροφή γίνει έγκαιρα, αναλαμβάνουμε την αντικατάστασή του προϊόντος ή την επιστροφή των χρημάτων στον Πελάτη το αργότερο εντός 5 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των επεστραμμένων προϊόντων.

Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν δεν σας ικανοποίησε και θέλετε να το επιστρέψετε αφού ανοιχτεί η συσκευασία, μπορείτε να το επιστρέψετε. Κατ’ αρχήν πριν το επιστρέψετε, παρακαλούμε ενημερώστε μας, ώστε να ζητήσετε την συμβουλή του εξειδικευμένου προσωπικού και να εξετάσουμε την εγγύηση του προϊόντος. Η επιστροφή του προϊόντος γίνεται με έξοδα του Πελάτη, και αναλαμβάνουμε την επιστροφή των χρημάτων που ο Πελάτης πλήρωσε με την παραγγελία του, μείον τα έξοδα αποστολής.

Τέλος, όσο αφορά στα δωρεάν δείγματα, δεν γίνονται επιστροφές ή αλλαγές.

Επιστροφή στην κορυφή

100% ασφάλεια προσωπικών στοιχείων

Το Ηλ. Κατάστημα λαμβάνει όλα τα μέτρα για την μέγιστη δυνατή ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων και το απόρρητο των ηλεκτρονικών συναλλαγών. Τα στοιχεία αποστολής του Πελάτη καταχωρούνται κρυπτογραφημένα με τεχνολογία SSL (Verified by GeoTrust) και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο για την αποστολή και τις υπηρεσίες που ο Πελάτης επιλέγει.

Η διεύθυνση email των πελατών χρησιμοποιείται μόνο για την ενημέρωσή τους ως προς την αποστολή της παραγγελίας ή για αποστολή δελτίων τύπου εφάμιλλων προϊόντων. Σε καμία περίπτωση δεν αποστέλλονται απανωτά ή ανεπιθύμητα μηνύματα “spam”. Βεβαίως ο Πελάτης διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει την διαγραφή των στοιχείων του οποιαδήποτε στιγμή, οπότε και εκτελούμε την εντολή διαγραφής των στοιχείων του άμεσα.

Τα όποια σχόλια δημοσιεύονται συνοδευόμενα μόνο από το “μικρό” όνομα (χωρίς το επώνυμο) του πελάτη-χρήστη. Σε καμία περίπτωση δεν δημοσιεύονται τα στοιχεία ή τα προσωπικά δεδομένα του Πελάτη.