Πληρωμές

Τρόποι πληρωμής και ασφάλεια συναλλαγής

Η πληρωμή στο BioEpoque.gr γίνεται με πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα, με ηλεκτρονικό πορτοφόλι Masterpass, μέσω κατάθεσης ή μέσω αντικαταβολής (δηλ. πληρωμή στο courier μόλις παραλάβετε, ισχύει μόνο για τις αποστολές στην Ελλάδα).

Αντικαταβολή: Ο Πελάτης παραγγέλνει τα προϊόντα και πληρώνει τοις μετρητοίς στο courier με την παράδοση. Έτσι δεν υπάρχει ρίσκο. Η υπηρεσία αντικαταβολής έχει κόστος 1,5€. ΠΡΟΣΟΧΗ: Κάντε παραγγελία μόνον εάν είναι σίγουρο ότι θα πληρώσετε στην παραλαβή! (Σημείωση: η μέθοδος της αντικαταβολής δεν είναι διαθέσιμη για αποστολές στην Κύπρο).

Πληρωμή με πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα, ή με ηλεκτρονικό πορτοφόλι Masterpass: η πληρωμή δεν έχει κόστος και γίνεται μέσω του ασφαλούς συστήματος Alpha e-Commerce της Alpha Bank, όπου ο Πελάτης εισάγει τα στοιχεία της κάρτας του. Το σύστημα Alpha e-Commerce είναι απόλυτα ασφαλές με κρυπτογράφηση SSL τελευταίας τεχνολογίας. (Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω κρυπτογράφησης TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.)

Τραπεζική κατάθεση (σε τράπεζα ALPHA BANK ή σε ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ): μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας, ο Πελάτης λαμβάνει με μήνυμα email τον αριθμό του λογαριασμού κατάθεσης. Καταθέτει το ποσό και στέλνει τα στοιχεία της κατάθεσης (όνομα και αριθμός συναλλαγής) με email ή τηλεφωνικώς. Mετά την επιβεβαίωση, η παραγγελία παραδίδεται άμεσα στον μεταφορέα. Τυχόν έξοδα που χρεώνει η εκάστοτε τράπεζα για την μεταφορά του ποσού, βαρύνουν τον Πελάτη (στην κατάθεση πρέπει να μεταφερθεί το συνολικό ποσό της παραγγελίας).

(Σημείωση: Στις καταθέσεις από τις τράπεζες της Κύπρου, ο Πελάτης μπορεί να επιλέξει ώστε η χρέωση των εξόδων να είναι από κοινού, («shared»), έτσι ώστε να χρεωθεί μόνο τα έξοδα μεταφοράς της δικής του τράπεζας.)
Λογαριασμός IBAN ALPHA BANK: GR9201409920992002320000742 (όνομα DiCO P.W.S. I.K.E. – ΒioΕpoque.gr)
Λογαριασμός IBAN ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: GR9001720790005079095134673 (όνομα DiCO P.W.S. I.K.E. – ΒioΕpoque.gr)
Σημειώστε τον αριθμό (ID) της παραγγελίας σας και το επώνυμό σας στις παρατηρήσεις της κατάθεσης.