Ποιοι Είμαστε

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ

Η εξέλιξη της επιστημονικής έρευνας για ακόμη πιο αποτελεσματικά καλλυντικά και η ολοένα αυξανόμενη αναζήτηση καταναλωτών και επαγγελματιών για περιποίηση με φυτικά συστατικά και περιβαλλοντική συνείδηση έχει πλέον οδηγήσει την βιομηχανία καλλυντικών σε μια νέα εποχή.

Για εμάς στην ομάδα του BioEpoque.gr, η νέα αυτή εποχή άρχισε ήδη από τα τέλη της δεκαετίας του ’80, όταν η φυτική περιποίηση ήταν τότε σχετικά άγνωστη και η εύρεση φυτικών προϊόντων δύσκολη έως ακατόρθωτη. Η πρόκλησή μας ήταν τότε να την κάνουμε γνωστή στους καταναλωτές. Σήμερα που τα “πράσινα” προϊόντα είναι πλέον πολυάριθμα, ο στόχος μας είναι να οδηγήσουμε τον ενδιαφερόμενο στις πιο ποιοτικές και συμφέρουσες επιλογές.

Καθημερινά προσδοκούμε την επίτευξη της ευδαιμονίας με προϊόντα που συνδυάζουν υγεία και απόδοση, ενώ ήδη από το 1990 λέμε όχι στα πειράματα με ζώα, ναι στην προστασία της Φύσης!

Τα προϊόντα πας εναρμονίζονται πλήρως με τις αρχές της κυκλικής οικονομίας, με ανακυκλώσιμες και ανακυκλωμένες συσκευασίες, παραγωγή απο εναλλακτικές πηγές ενέργειας, ελεγχόμενες πηγές πρώτων υλών, προϊόντα που δεν δοκιμάζονται σε ζώα με απόλυτα φυτικά πιστοποιημένα συστατικά που υποστηρίζουν έναν φυσικό και υγειή τρόπο ζωής

PROFESSIONAL PRODUCTS – Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Στο bioepoque.gr θεωρούμε ένα προϊόν επαγγελματικό, όταν πληροί ορισμένες προδιαγραφές στην απόδοση και την αποτελεσματικότητα. Ως επαγγελματίες με πολυετή εμπειρία στην αγορά της περιποίησης και στον χώρο της κομμωτικής, αρνούμαστε να χρησιμοποιήσουμε προϊόντα που δεν έχουν εγγύηση για άριστη απόδοση. Την ίδια φιλοσοφία έχουν και οι επαγγελματίες πελάτες, κομμωτές, φαρμακοποιοί ή καταστηματάρχες με τους οποίους συνεργαζόμαστε: όλοι θεωρούμε ότι η ποιότητα και ο επαγγελματισμός σέβεται και διευκολύνει τον καταναλωτή στην επιλογή του, χτίζει σχέση εμπιστοσύνης και προ πάντων δημιουργεί πιστούς πελάτες!
Περισσότερες πληροφορίες για τις συνεργασίες B2B θα βρείτε στην ενότητα ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ.

BIOEPOQUE.GR – Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ

Η ομάδα του BioEpoque.gr, με στελέχη που έχουν εμπειρία άνω των 25 ετών στην εναλλακτική περιποίηση, μετά από έρευνα και αυστηρή αξιολόγηση, προσφέρει καινοτόμες σειρές προϊόντων με φυτική φιλοσοφία αλλά και επαγγελματική αποτελεσματικότητα στην διάθεση των καταναλωτών και των επαγγελματιών της περιποίησης!
Είμαστε σε διαρκή αναζήτηση λύσεων για την υποστήριξη επαγγελματιών της περιποίησης και για την προσφορά αποτελεσματικών προϊόντων στους καταναλωτές.

BOUTIQUE ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗΣ ΤΙΜΗΣ

Υψηλή ποιότητα και καλή τιμή: ένας δύσκολος αλλά απόλυτα εφικτός συνδυασμός, αρκεί να διαθέτει κάποιος την εμπειρία και την βούληση! Ακολουθούμε προδιαγραφές υψηλής ποιότητας στις επιλογές των προϊόντων μας και επιτυγχάνουμε τις καλύτερες δυνατές τιμές, είτε εξ αρχής στην τιμολογιακή πολιτική, είτε στις προσφορές και τις εκπτώσεις μας.

ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ, ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ

Θέτουμε την πολυετή εμπειρία μας στην διάθεσή σας, είτε πρόκειται για απλή συμβουλή σχετικά με τις ανάγκες και τις αγορές σας, είτε για βήμα-προς-βήμα καθοδήγηση στην εφαρμογή πολυσύνθετων προϊόντων θεραπείας, βαφής ή αποχρωματισμού. Επικοινωνήστε μαζί μας!

ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ, ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΥΕΤΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Με πάνω από 25 έτη εμπειρίας στον χώρο των καλλυντικών, στελέχη της ομάδας μας ήταν από τους πρωτοπόρους στην εισαγωγή της φυτικής περιποίησης στην ελληνική αγορά και απέδειξαν την τεχνογνωσία τους με επιτυχίες ακόμη και εν μέσω κρίσης. Τα προϊόντα που αναζητούμε και διαθέτουμε έχουν ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ και εγγυήσεις προέλευσης, συστατικών, παραγωγής και αποτελεσματικότητας. Επωφεληθείτε από την εμπειρία μας και κερδίστε την ποιότητα που σας αξίζει!

ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ BIOEPOQUE.GR!

Εγγραφείτε στο newsletter και θα ενημερώνεστε πρώτοι για νέα προϊόντα, προσφορές, εκπτώσεις, δωρεάν δοκιμές και άλλες πληροφορίες που αφορούν στην φυτική περιποίηση! Τα στοιχεία σας δεν δημοσιεύονται και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο για το συγκεκριμένο δελτίο τύπου.

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ

Τα καλύτερα φυτικά προϊόντα και υποαλλεργικά.
Έμεινα πολύ ευχαριστημένη

Eirini Fragkouli, 21-04-2022

Εξαιρετικά προϊόντα με κορυφαία ποιότητα... ❤🌹Μπράβο που υπάρχουν τέτοια προϊόντα. Εξυπηρέτηση και πληροφοριές ...Μοναδικές🙏... Αξίζει πραγματικά να τα δοκιμάσετε 🔝🔝🔝 …

Sissy Theocharopoulou, 20-11-2022

Εξαιρετικά προϊόντα και πολύ καλή εξυπηρέτηση!

Ksenia Papami, 18-05-2021

Εξαιρετικά προϊόντα!!

Μάκης Τζανακάκης, 04-08-2023

Άψογη εξυπηρέτηση, πολύ καλά προϊόντα!! 5 αστερο !!!

Ροζάννα Τ., 23-07-2023

Εξαιρετική εξυπηρέτηση για τις φανταστικές βαφές μέχρι να βρω το χρώμα που μου ταιριάζει!!

Maggie Gian., 18-03-2023

Από τα καλύτερα προϊόντα που έχω χρησιμοποιήσει για το πρόσωπο μου !... μπράβο! Πολύ καλή εξυπηρέτηση και τα παρέλαβα αμέσως!

Σταυρούλα Φιλίππου, 12-04-2019