Αποστολές

Έξοδα αποστολής σε προορισμούς Ελλάδος

Για αποστολές στην Ελλάδα, τα έξοδα αποστολής είναι 3,8 Ευρώ (συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ), ενώ οι παραγγελίες άνω των 35 Ευρώ αποστέλλονται δωρεάν. ‘Ολες οι υπηρεσίες πληρωμής (αντικαταβολή, κατάθεση ή πιστωτική) παρέχονται δωρεάν.

 

Έξοδα αποστολής σε προορισμούς στην Κύπρο

Για αποστολές στην Κύπρο παρέχονται οι εξής δυνατότητες αποστολής:
Ακτοπλοϊκή Μεταφορά με κόστος 6,8 Ευρώ αποστολή σε περίπου 10 μέρες, για δέματα βάρους έως 5 κιλά (ισοδυναμούν με περίπου 12-20 τεμάχια ανάλογα με το μέγεθος). Για δέματα μεγαλύτερου βάρους, ο Πελάτης ειδοποιείται ώστε να ενημερωθεί για την ακριβή χρέωση μεταφορικών.
Ακτοπλοϊκή Μεταφορά δωρεάν για παραγγελίες άνω των 50 Ευρώ.
Fast Parcel Cyprus με κόστος 15 Ευρώ και αποστολή σε 1-4 μέρες. Ισχύει μόνο για δέματα έως 5 κιλά.
Fast Parcel Cyprus δωρεάν για παραγγελίες άνω των 130 Ευρώ και μόνο για δέματα έως 5 κιλά.
Σημείωση: η πληρωμή με αντικαταβολή στις αποστολές Κύπρου χρεώνεται με 3€.

 

Τρόπος και χρόνος αποστολής στους προορισμούς εντός Ελλάδος

Η αποστολή και παράδοση των προϊόντων γίνεται μέσω courier, σε 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα της αποστολής, ανάλογα με την διεύθυνση προορισμού (και την διαθεσιμότητα των προϊόντων).
Ωστόσο προσβλέπουμε σε αποστολή το συντομότερο δυνατόν, για να παραλάβετε την επομένη (όταν τα προϊόντα είναι άμεσα διαθέσιμα). Εάν όχι θα σας ενημερώσουμε για τον χρόνο παραλαβής.
Αποστολές δωρεάν δειγμάτων: τα δωρεάν δείγματα αποστέλλονται μαζικά 1 ή δύο φορές την εβδομάδα μέσω ΕΛΤΑ, οπότε ο χρόνος παράδοσης ποικίλει από 2 έως περίπου 10 εργάσιμες ημέρες και ανάλογα με την ημερομηνία αποστολής και την διεύθυνση προορισμού.
Η παρακολούθηση της αποστολής γίνεται με τον αριθμό αποστολής που στέλνεται με το αυτόματο μήνυμα στο email του πελάτη. Ο πελάτης μπορεί να εισάγει τον αριθμό αποστολής στην σελίδα των ΕΛΤΑ COURIER στο πεδίο “Αναζήτηση Αποστολής” και να δει την πορεία της.

 

Τρόπος και χρόνος αποστολής στην Κύπρο

Εάν επιλέξετε Ακτοπλοϊκή Μεταφορά (κόστος 6,8 Ευρώ), το δέμα σας θα αναχωρήσει από την Αθήνα την Τετάρτη κάθε εβδομάδας και θα φτάσει στην Κύπρο την Τρίτη της επόμενης εβδομάδας για να παραδωθεί έπειτα στην πόρτα σας. Ο χρόνος παράδοσης των προϊόντων γίνεται σε περίπου 8 έως 10 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα της αναχώρησης της παραγγελίας. Από την στιγμή που βρίσκονται στην Κύπρο, τα δέματα παραδίδονται από την Kronos Express (δείτε εδώ τα καταστήματα της Kronos Express στην Κύπρο).
Εάν επιλέξετε Fast Parcel Cyprus (κόστος 15 Ευρώ), το δέμα σας αναχωρεί αεροπορικώς και παραδίδεται στην Κύπρο σε 1 έως 4 εργάσιμες ημέρες (το BioEpoque.gr δεν εγγυάται τους χρόνους άφιξης καθώς εξαρτώνται από πολλούς συνεργάτες και παράγοντες).

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει δυνατότητα αποστολής παραγγελιών σε προορισμούς εκτός Ελλάδος ή Κύπρου.