Αποστολές

Έξοδα αποστολής σε προορισμούς Ελλάδος

Για αποστολές στην Ελλάδα, τα έξοδα αποστολής είναι 3,8 Ευρώ (συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ), ενώ για παραγγελίες άνω των 45 Ευρώ, η αποστολή είναι δωρεάν. ‘Ολες οι υπηρεσίες πληρωμής (αντικαταβολή, κατάθεση ή πιστωτική) παρέχονται δωρεάν.

 

Τρόπος και χρόνος αποστολής στους προορισμούς εντός Ελλάδος

Η αποστολή και παράδοση των προϊόντων γίνεται μέσω ACS COURIER, σε 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα της αποστολής, ανάλογα με την διεύθυνση προορισμού (και την διαθεσιμότητα των προϊόντων).
Ωστόσο προσβλέπουμε σε αποστολή το συντομότερο δυνατόν, για να παραλάβετε την επομένη (όταν τα προϊόντα είναι άμεσα διαθέσιμα). Εάν όχι θα σας ενημερώσουμε για τον χρόνο παραλαβής.
Η παρακολούθηση της αποστολής γίνεται με τον αριθμό αποστολής που στέλνεται με το αυτόματο μήνυμα στο email του πελάτη. Ο πελάτης μπορεί να εισάγει τον αριθμό αποστολής στην σελίδα της ACS COURIER στο “Αναζήτηση Αποστολών” και να δει την πορεία της.

 

Έξοδα αποστολής σε προορισμούς στην Κύπρο

ΕΛΤΑ PRIORITY με κόστος 16 Ευρώ: παράδοση κατά κανόνα σε 3-6 εργάσιμες μέρες (προσοχή: μη δεσμευτικός χρόνος καθώς εξαρτάται από την αναχώρηση κ.α.).
Δωρεάν με ΕΛΤΑ PRIORITY: για παραγγελίες άνω των 100 Ευρώ και μόνο για δέματα έως 5 κιλά.
Σημείωση 1: οι παραπάνω τιμές ισχύουν για δέματα έως 2-3kg. Εάν τυχόν το δέμα σας είναι πάνω 3 κιλά θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για τον τρόπο αποστολής.
Σημείωση 2: στις αποστολές Κύπρου δεν είναι δυνατή η αντικαταβολή. Οι πληρωμές γίνονται μέσω πιστωτικής ή κατάθεσης.

 

Τρόπος και χρόνος αποστολής στην Κύπρο

Ο χρόνος αποστολής δεμάτων με ΕΛΤΑ PRIORITY προς Κύπρο είναι περίπου 3-6 εργάσιμες μέρες. Ωστόσο το BioEpoque.gr δεν εγγυάται τους χρόνους άφιξης καθώς εξαρτώνται από πολλούς συνεργάτες και παράγοντες.
Η παρακολούθηση της αποστολής γίνεται με τον αριθμό αποστολής των ΕΛΤΑ και στέλνεται με το αυτόματο μήνυμα στο email του πελάτη. Ο πελάτης μπορεί να εισάγει τον αριθμό αποστολής στην σελίδα των ΕΛΤΑ στο πεδίο “αναζήτηση αποστολής” και να δει την πορεία της, εκτός ίσως από το τελευταίο σκέλος που αναλαμβάνουν οι συνεργαζόμενες εταιρείες στην Κύπρο.

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει δυνατότητα αποστολής παραγγελιών σε προορισμούς εκτός Ελλάδος ή Κύπρου.