Αποστολές

Έξοδα αποστολής σε προορισμούς Ελλάδος

Για αποστολές στην Ελλάδα, τα έξοδα αποστολής είναι 2,8 Ευρώ (συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ), ενώ για παραγγελίες άνω των 45 Ευρώ, η αποστολή είναι δωρεάν. Η πληρωμή με αντικαταβολή έχει κόστος 1,5€, ενώ η πληρωμές με κατάθεση ή πιστωτική είναι δωρεάν.

 

Τρόπος και χρόνος αποστολής στους προορισμούς εντός Ελλάδος

Η αποστολή και παράδοση των προϊόντων γίνεται μέσω ACS COURIER ή COURIER CENTER, σε 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα της αποστολής, ανάλογα με την διεύθυνση προορισμού (και την διαθεσιμότητα των προϊόντων).
Ωστόσο προσβλέπουμε σε αποστολή το συντομότερο δυνατόν, για να παραλάβετε την επομένη (όταν τα προϊόντα είναι άμεσα διαθέσιμα). Εάν όχι θα σας ενημερώσουμε για τον χρόνο παραλαβής.
Η παρακολούθηση της αποστολής γίνεται με τον αριθμό αποστολής που στέλνεται με το αυτόματο μήνυμα στο email του πελάτη. Ο πελάτης μπορεί να εισάγει τον αριθμό αποστολής στην ιστοσελίδα της ACS COURIER στο “Αναζήτηση Αποστολών” ή στην ιστοσελίδα της COURIER CENTER στο “Track & Trace” και να δει την πορεία της.

 

Έξοδα αποστολής σε προορισμούς στην Κύπρο

ACS COURIER με κόστος 8 Ευρώ: παράδοση κατά κανόνα σε 4-6 εργάσιμες μέρες (προσοχή: μη εγγυημένος χρόνος καθώς εξαρτάται από την αναχώρηση κ.α.).
Δωρεάν με ACS COURIER: για παραγγελίες άνω των 80 Ευρώ και για δέματα έως 5 κιλά.
Πληρωμή: στις αποστολές Κύπρου η πληρωμή με πιστωτική είναι δωρεάν, ενώ οι πληρωμές με αντικαταβολή έχουν κόστος 3 Ευρώ.
Σημείωση: οι παραπάνω τιμές ισχύουν για δέματα έως 2-3kg. Εάν τυχόν το δέμα σας είναι πάνω 3 κιλά θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε εάν υπάρξουν επιπλέον χρεώσεις.

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει δυνατότητα αποστολής παραγγελιών σε προορισμούς εκτός Ελλάδος.