Αποστολές

Έξοδα αποστολής (Ελλάδα & Κύπρος) και τιμολόγηση

Οι αναγραφόμενες τιμές συμπεριλαμβάνoυν τον Φ.Π.Α. 24%.
Για αποστολές στην Ελλάδα, τα έξοδα αποστολής είναι 3,8 Ευρώ, ενώ οι παραγγελίες άνω των 35 Ευρώ αποστέλλονται δωρεάν. ‘Ολες οι υπηρεσίες πληρωμής (αντικαταβολή, κατάθεση ή πιστωτική) παρέχονται δωρεάν.
Για αποστολές στην Κύπρο, τα έξοδα αποστολής είναι 6,8 Ευρώ, ενώ οι παραγγελίες άνω των 50 Ευρώ αποστέλλονται δωρεάν. Σημείωση: τα έξοδα απόστολής 6,8 Ευρώ υπολογίζονται για δέματα βάρους έως 5 κιλά (ισοδυναμούν με περίπου 12-20 τεμάχια ανάλογα με το μέγεθος). Για δέματα μεγαλύτερου βάρους, ο Πελάτης ειδοποιείται ώστε να ενημερωθεί για την ακριβή χρέωση μεταφορικών.

Τρόπος και χρόνος αποστολής (Ελλάδα & Κύπρος)

Η αποστολή και παράδοση των προϊόντων γίνεται μέσω courier, σε 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα της αποστολής, ανάλογα με την διεύθυνση προορισμού (και την διαθεσιμότητα των προϊόντων).

Ωστόσο προσβλέπουμε σε αποστολή το συντομότερο δυνατόν, για να παραλάβετε την επομένη (όταν τα προϊόντα είναι άμεσα διαθέσιμα). Εάν όχι θα σας ενημερώσουμε για τον χρόνο παραλαβής.

Αποστολές δωρεάν δειγμάτων: τα δωρεάν δείγματα αποστέλλονται μαζικά 1 ή δύο φορές την εβδομάδα μέσω ΕΛΤΑ, οπότε ο χρόνος παράδοσης ποικίλει από 2 έως περίπου 10 εργάσιμες ημέρες και ανάλογα με την ημερομηνία αποστολής και την διεύθυνση προορισμού.

Οι αποστολές προς Κύπρο αναχωρούν από την Αθήνα 2 φορές την εβδομάδα (Τρίτη και Πέμπτη). Ο χρόνος παράδοσης των προϊόντων γίνεται σε περίπου 5 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα της αναχώρησης της παραγγελίας. Οι αποστολές διανείμονται από τα καταστήματα της Γενικής Ταχυδρομικής στην Κύπρο.

Η παρακολούθηση της αποστολής γίνεται με τον αριθμό αποστολής που στέλνεται με το αυτόματο μήνυμα στο email του πελάτη. Ο πελάτης μπορεί να εισάγει τον αριθμό αποστολής στην σελίδα των ΕΛΤΑ COURIER στο πεδίο “Αναζήτηση Αποστολής” και να δει την πορεία της.

Επιστροφή στην κορυφή