Καλάθι (0) Κλείσιμο

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

η νο.1 boutique επαγγελματικών,
φυτικών & ηθικών καλλυντικών, από το 2017
*** Η Νο1 boutique ηθικών, φυτικών, επαγγελματικών και πιστοποιημένων καλλυντικών από το 2017 ***
Home Τύπος & Media Το Cramer Color Grey στο Playboy

Το Cramer Color Grey στο Playboy

Γράφει η ομάδα του PlayBoy Greece:

Τα γκρίζα μαλλιά είναι γοητεία. Πώς να αποκτήσεις το τέλειο look όταν έχεις γκρίζα

Τα μαλλιά ανδρών και γυναικών αναπόφευκτα κάποια στιγμή αρχίζουν να γκριζάρουν. Το θέμα είναι γονιδιακό και πρακτικά αναπόφευκτο, ωστόσο εδώ και κάποια χρόνια και κυρίως για τους άνδρες, το γκριζάρισμα των μαλλιών έχει απενοχοποιηθεί ως σημάδι γήρανσης, θεωρείται πλέον “γοητεία”. Άλλωστε, μια μεγάλη πλειοψηφία των γυναικών (72%) θεωρούν τους γκριζαρισμένους άντρες σέξι.

Μάλιστα, πριν από μερικά χρόνια, ένα δημοσίευμα στη New York Times έγραφε ότι τα γκρίζα μαλλιά έχουν γίνει τάση ακόμη και στους νεαρότερους, με πολλούς να πληρώνουν μέχρι και 350 δολάρια σε νεοϋορκέζα κομμωτήρια για να αποκτήσουν από νωρίς τη γοητεία του silver look.

Παρά ταύτα, πολλοί άντρες βλέποντας τα γκρίζα μαλλιά τους, σκέφτονται να τα βάψουν για να γλιτώσουν λίγα χρόνια. Όμως, όπως είχε πει και ο No1 αγαπημένος γκριζομάλλης των γυναικών George Clooney, στις περισσότερες περιπτώσεις «τα βαμμένα μαλλιά μοιάζουν απλά λάθος». Ο κίνδυνος του χαρακτηρισμού “βαψομαλλιάς” παραμονεύει στη γωνία, γιατί συνήθως το αποτέλεσμα του χρώματος φαίνεται ψεύτικο και ξένο. Πόσες φορές έχουμε δει στο δρόμο μαλλί “κομοδινί”, μαύρο με ανοικτόχρωμη ρίζα ή ξανοιγμένο και σκεφτήκαμε πως σε καμία περίπτωση δεν θα θέλαμε να έχουμε κάτι τέτοιο;
Γι αυτό, μια σωστή αντιμετώπιση είναι να συμβιβαστούμε με τη νέα μας εικόνα αλλά να μάθουμε και να φροντίζουμε σωστά την γκρίζα “γοητεία” μας. Από τη στιγμή που θα το καταφέρουμε αυτό, ο στόχος μετατίθεται από τη ολική και “ψεύτικη” αλλαγή χρώματος, στην επίτευξη της ομοιομορφίας των μαλλιών, στην αντιμετώπιση του κιτρινίσματος των λευκών και της έντονης διχρωμίας που δημιουργείται από το γκριζάρισμα. Εκτός όμως, από τη χρωματική ανομοιομορφία, πρέπει να αντιμετωπίσουμε και το γεγονός ότι τα μαλλιά χάνοντας τη μελανίνη τους χάνουν παράλληλα και την ελαστικότητά τους, με αποτέλεσμα να γίνονται σκληρά και ατίθασα.

Οι πρωτοπόροι στη βιομηχανία της ομορφιάς, προβλέποντας τις ανάγκες των ανδρών όλων των ηλικιών, δημιούργησαν προϊόντα που μπορούν εύκολα και άμεσα να κάνουν τα γκρίζα μαλλιά όμορφα, γερά και λαμπερά γεμάτα ζωντάνια. Αναφερόμαστε στο CRAMERCOLOR GREY CAMO, ένα ειδικό σύστημα ημιμόνιμης κάλυψης γκρίζων για άνδρες που βρήκαμε σε εξειδικευμένα barber shops.

Πρόκειται για ένα 100% επαγγελματικό προϊόν υψηλής ποιότητας της Kemon, η οποία έχει πάνω από 60 χρόνια εμπειρία στο χώρο της επαγγελματικής περιποίησης μαλλιών.

Αυτό που κάνει είναι ότι αναδεικνύει τις γκρίζες αποχρώσεις των μαλλιών, καλύπτοντας τις λευκές τρίχες (ανάλογα με τον χρόνο εφαρμογής), αλλά χωρίς να φαίνεται ψεύτικο το αποτέλεσμα και χαρίζοντας ένα ομοιόμορφο look που διαρκεί περίπου 20 ημέρες. Ουσιαστικά μειώνει τις αντιθέσεις λευκών και γκρίζων προς το φυσικό χρώμα των μαλλιών, ενώ δεν ξεβάφει με το νερό, την υγρασία ή τον ιδρώτα.

Παράλληλα, χάρη στα φυτικά εκχυλίσματα που περιέχει το CRAMERCOLOR GREY CAMO, όπως έλαιο Αβησσυνίας, εκχύλισμα Ελίχρυσου και εκχύλισμα Λιναρόσπορου, περιποιείται, ενυδατώνει και αναζωογονεί τα μαλλιά, δίνοντας τους λάμψη και ζωντάνια. Τα μαλλιά παύουν να είναι θαμπά και σκληρά και γίνονται απαλά και υγιή. Δεν περιέχει αμμωνία ούτε PPD (ΠαραΦαινυλενοΔιαμίνες), συστατικά που θεωρούνται βλαβερά για τα μαλλιά και το δέρμα.

Related Post

Αφήστε μια απάντηση