#BLACKGREENFRIDAY
USE – TASTE – SMELL – FEEL
ΜΕ 30% – 50% ΕΚΠΤΩΣΗ
ΕΩΣ 29-11-20

Καλάθι (0) Κλείσιμο

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Αρχική Δωρεάν Δοκιμές & Διαγωνισμοί Διαγωνισμός Giveaway #BioEpoqueAttica

Διαγωνισμός Giveaway #BioEpoqueAttica

Ένα Set Marrakesh ΔΩΡΟ για 10 τυχερές ή τυχερούς, συνολικής αξίας 240 έως 380 Ευρώ!

Οι καλοκαιρινές προσφορές στο BioEpoque.gr συνέπεσαν με τις τραγικές πυρκαγιές στην Αττική. Έτσι, με αυτόν τον διαγωνισμό εκτός από τα δώρα που μοιράζουμε στις φίλες και στους φίλους μας στα social media, αποφασίσαμε μέρος των κερδών όλων των παραγγελιών στο κατάστημά μας μέχρι τις 08-08-2018 να διατεθεί για τις πυρόπληκτες περιοχές στην Αττική.
 

Συμμετοχή μέσω Instagram

 • follow της σελίδας @bioepoque
 • like στην ανάρτηση-φωτογραφία του διαγωνισμού
 • σχόλιο με #BioEpoqueAttica

Αν θέλετε, γράψτε τις δικές σας ιδέες, την βοήθεια ή την υποστήριξη που δώσατε ή προτείνετε, ώστε να τις δούν και περισσότεροι φίλοι που θέλουν να βοηθήσουν.

Συμμετοχή μέσω Facebook

 • like στην σελίδα μας στο Facebook BioEpoque.gr
 • like στην ανάρτηση-φωτογραφία του διαγωνισμού
 • σχόλιο με #BioEpoqueAttica

Αν θέλετε, κάντε share το post του διαγωνισμού στον τοίχο σας ή σχολίασε για τη βοήθεια ή την υποστήριξη που δώσατε ή για τις δικές σας ιδέες που προτείνετε για τους πυρόπληκτους της Αττικής, ώστε να τις δει και περισσότερος κόσμος που ίσως θα ήθελε να βοηθήσει!
 

Δώρα για 10 τυχερές και τυχερούς


Δώρο για τις τυχερές:

 • Marrakesh Nourish Shampoo 335ml για κάθε τύπο μαλλιών και για καθημερινή χρήση
 • Marrakesh ENDZ 118ml leave-in Θεραπεία για εύκολο χτένισμα που καταπολεμά και την ψαλίδα και το φριζάρισμα
 • Όλα 100% vegan με Κάνναβη, Αργκάν και φυτικά εκχυλίσματα

Δώρo για τους τυχερούς: Marrakesh Men Travel Kit

 • Marrakesh Men Σαμπουάν & Αφρόλουτρο 2σε1 100ml
 • Marrakesh Men Porter Styling Gel 100ml
 • Marrakesh Shaving Cream κρέμα ξυρίσματος 100ml
 • Όλα 100% vegan με Κάνναβη, Αργκάν και φυτικά εκχυλίσματα

 

Η υποστήριξή μας για τους πυρόπληκτους της Αττικής


 
Η διοίκηση του BioEpoque.gr αποφάσισε να προσφέρει μέρος των κερδών όλων των παραγγελιών στο κατάστημα μέχρι και την 08-08-2018, για την βοήθεια των πυρόπληκτων περιοχών. Οι δωρεές έγιναν:
 
1. Στον Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου και στον ειδικό τραπεζικό λογαριασμό για την βοήθεια των πυρόπληκτων συμπολιτών μας:
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΙΒΑΝ: GR20 0172 1860 0051 8609 2291 418
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΔΗΜΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ
 
2. Στον Σύλλογο Προστασίας και Περίθαλψης Άγριας Ζωής ANIMA (www.wild-anima.gr), για την παροχή βοήθειας στα άγρια ζώα των περιοχών της Αττικής που επλήγησαν από τις πρόσφατες πυρκαϊές:
ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK
IBAN: GR46 0260 0520 0002 101 0115 2035
Δικαιούχος: Σύλλογος Προστασίας και Περίθαλψης Άγριας Ζωής ΑΝΙΜΑ
 
Σας ευχαριστούμε όλες και όλους για την συμμετοχή σας!
 

Ακολουθούν οι αποδείξεις κατάθεσης των δωρεών από το BioEpoque.gr


 
 

Όροι Συμμετοχής Διαγωνισμού #BioEpoqueAttica αναλυτικά

 
1. Αντικείμενο του Διαγωνισμού
Η Ομάδα Προώθησης του BioEpoque.gr/DiCO (εφεξής «ο Διοργανωτής»), διοργανώνει Διαγωνισμό με τίτλο «BioEpoqueAttica» στην σελίδα κοινωνικής δικτύωσης https://www.facebook.com/bioepoque (εφεξής «ο Διαγωνισμός).
Ο Διαγωνισμός δεν χορηγείται, δεν υποστηρίζεται και δεν διεξάγεται από το Facebook, ούτε συνδέεται μαζί του με οποιονδήποτε τρόπο, ως εκ τούτου το Facebook δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για οιαδήποτε απαίτηση ή αξίωση συμμετέχοντα ή οιουδήποτε τρίτου προκύψει από τον παρόντα Διαγωνισμό ή σε σχέση με αυτόν.
 
2. Δικαίωμα Συμμετοχής στον Διαγωνισμό
Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν όσοι είναι άνω των 13 ετών και διαμένουν στην Ελλάδα, ενώ αποκλείονται α’) οι εργαζόμενοι του Διοργανωτή και β’) τα πρόσωπα συγγένειας 1ου βαθμού με τους ανωτέρω εργαζόμενους, όπως και οι σύζυγοι των εργαζόμενων αυτών.
 
3.1. Συμμετοχή Μέσω Facebook:
Ο κάθε ενδιαφερόμενος που είναι εγγεγραμμένος χρήστης του Facebook, για να συμμετάσχει στο Διαγωνισμό θα πρέπει κατά τη διάρκεια του Διαγωνισμού να επισκεφτεί την σελίδα https://www.facebook.com/bioepoque και
α’) να κάνει LIKE στην σελίδα και
β’) να κάνει LIKE στην ανάρτηση-φωτογραφία του διαγωνισμού.
γ’) να κάνει ένα οποιοδήποτε σχόλιο (COMMENT) χρησιμοποιώντας το hashtag #BioEpoqueAttica
3.2. Συμμετοχή Μέσω Instagram:
Ο κάθε ενδιαφερόμενος που είναι εγγεγραμμένος χρήστης του Instagram, για να συμμετάσχει στο Διαγωνισμό θα πρέπει κατά τη διάρκεια του Διαγωνισμού να επισκεφτεί τον δικτυακό τόπο https://www.instagram.com/bioepoque και
α’) να κάνει FOLLOW στον λογαριασμό @bioepoque
β’) να κάνει LIKE στην ανάρτηση-φωτογραφία του διαγωνισμού και
γ’) να κάνει ένα οποιοδήποτε σχόλιο (COMMENT) χρησιμοποιώντας το hashtag #BioEpoqueAttica
3.3.Εφόσον κάποιος πραγματοποιήσει τα παραπάνω βήματα για την συμμετοχή του (εφεξής «ο Συμμετέχων»), αποδέχεται και τους παρόντες όρους συμμετοχής στον Διαγωνισμό και δηλώνει απαλλαγή ευθύνης του Facebook ως προς τη συμμετοχή του Συμμετέχοντα στον Διαγωνισμό, όπως και αποδοχή των ορων χρήσης του Facebook.
3.4. Ο Συμμετέχων δεν μπορεί να έχει περισσότερες από μία (1) συμμετοχές στην κλήρωση. Δεν θα γίνουν αποδεκτές συμμετοχές που θα έχουν σχόλια με ασάφειες ή άλλα σχόλια ή παραπομπές μη σχετικές με τον διαγωνισμό. Επίσης, θα ακυρώνονται συμμετοχές που κάνουν σχόλια με περιεχόμενο υβριστικό, που προσβάλλει τη δημόσια αιδώ και τα χρηστά ήθη, προσβλητικό για οποιονδήποτε τρίτο ή για οποιαδήποτε αρχή (δημόσια, δικαστική, διοικητική ή θρησκευτική), ρατσιστικό ή διχαστικό, που αντίκειται στις διατάξεις της κείμενης Ελληνικής Νομοθεσίας ή απρεπές με οποιονδήποτε άλλον τρόπο κατά την απόλυτη κρίση του Διοργανωτή.
3.5. Ως «έγκυρη συμμετοχή» νοείται μεταξύ άλλων οποιαδήποτε συμμετοχή στο Διαγωνισμό για την οποία ισχύουν αθροιστικά τα εξής: α’) έχει τελεστεί σύμφωνα με τους παρόντες όρους, β’) δεν αποτελεί, κατά την κρίση του Διοργανωτή, προϊόν παράνομης τεχνικής επιρροής στα συστήματα ή στους διαδικτυακούς τόπους του Διοργανωτή ή εν γένει προϊόν απάτης ή αθέμιτης παρεμβολής του συμμετέχοντα ή τρίτων.
 
4. Διάρκεια και Διεξαγωγή του Διαγωνισμού
H διάρκεια διεξαγωγής του Διαγωνισμού είναι από την Κυριακή, 29/07/2018, ώρα 10:00, έως και την Τετάρτη 08/08/2018, ώρα 16:30. H κλήρωση θα πραγματοποιηθεί αμέσως μετά την ταυτοποίηση των συμμετεχόντων και στη συνέχεια θα ανακοινωθούν σε ξεχωριστή ανάρτηση οι τυχεροί.
Η κλήρωση θα διενεργηθεί ηλεκτρονικά στα κεντρικά γραφεία του BioEpoque.gr Τ.Θ. Γ40, 19014 Καπανδρίτι, με καταγραφή των βημάτων της κλήρωσης και χρήση του πιστοποιημένου προγράμματος RANDOM.ORG και του σχετικού αρχείου ηλεκτρονικού αρχείου των συμμετεχόντων. (Πληροφορίες για την αξιοπιστία της ηλεκτρονικής κλήρωσης είναι διαθέσιμες μέσω του RANDOM.ORG στην ηλεκτρονική διεύθυνση http:/random.org/faq/#S2.)
 
5. Δώρα
10 τυχερές/τυχεροί συμμετέχοντες θα κερδίσουν είτε από 1 SET με Marrakesh Nourish Shampoo + Marrakesh ENDZ, ή από 1 SET Marrakesh Men Travel Kit, όπως περιγράφονται στην ανακοίνωση του διαγωνισμού. Οι κληρωθέντες συμμετέχοντες μπορούν να διαλέξουν αν θέλουν το γυκαικείο ή το ανδρικό δώρο.
Ο Διοργανωτής επιφυλάσσεται και έχει δικαίωμα αλλαγής της ημέρας αποστολής των δώρων με έγκυρη ενημέρωση (3 ημέρες πριν την αποστολή) των κληρωθέντων συμμετεχόντων.
 
6. Τρόπος Ανάδειξης Νικητών του Διαγωνισμού και Επικοινωνίας
Οι νικητές του Διαγωνισμού θα αναδειχθούν βάσει της ηλεκτρονικής κλήρωσης που θα πραγματοποιηθεί μετά την λήξη (Τετάρτη 08/08/2018, βλ. παρ. 4 Διάρκεια και Διεξαγωγή του Διαγωνισμού) και θα ανακοινωθούν όσο το δυνατόν συντομότερα σε σχετική ανάρτηση στον λογαριασμό του Διοργανωτή στο Instagram «@bioepoque» και στο Facebook «BioEpoque.gr». Εκεί οι νικητές θα κληθούν να στείλουν μήνυμα στον λογαριασμό του Διοργανωτή @bioepoque και στην σελίδα του αντίστοιχα, δίνοντας τα πλήρη στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο) για την αποστολή των δώρων τους η οποία θα γίνει μέσω ταχυμεταφορέα.
Σε περίπτωση που κάποιος από τους νικητές του Διαγωνισμού δεν επικοινωνήσει εντός χρονικού διαστήματος δέκα (7) ημερολογιακών εργάσιμων ημερών από την ανακοίνωση των νικητών, ή σε περίπτωση που σε οποιοδήποτε χρονικό σημείο κριθεί ότι η συμμετοχή του δεν ήταν έγκυρη, το πρόσωπο αυτό χάνει οριστικά το δικαίωμά του επί του σχετικού δώρου, το οποίο δίνεται σε κάποιον επιλαχόντα που θα αναδειχθεί από νέα κλήρωση στην οποία δεν συμμετέχουν οι ήδη αναδεδειγμένοι νικητές. Η νέα κλήρωση γίνεται όποτε ο Διοργανωτής κρίνει εφικτό.
 
7. Άρνηση Αποδοχής των Δώρων
Σε περίπτωση που οποιοσδήποτε νικητής του Διαγωνισμού δεν δώσει τα στοιχεία αποστολής του ή δεν επιθυμεί εξ αρχής να αποδεχθεί το δώρο του ή μετά την αποστολή αρνηθεί να παραλάβει το δώρο του, χάνει οριστικά το δικαίωμά του επί του δώρου.
 
8. Ευθύνη Διοργανωτή
Ο Διοργανωτής δεν θα ευθύνεται στην περίπτωση που για οποιοδήποτε τεχνικό λόγο καταστεί αδύνατη η λήψη και καταχώρηση συμμετοχής οποιουδήποτε συμμετέχοντα από το σύστημα καταχώρησης συμμετοχών στον Διαγωνισμό και ανάδειξης των νικητών. Σε κάθε περίπτωση η ευθύνη του Διοργανωτή θα περιορίζεται σε πράξεις ή παραλήψεις του και σε καμία περίπτωση δεν θα εκτείνεται σε τυχαία γεγονότα ή περιπτώσεις ανωτέρας βίας.
 
9. Ασφάλεια Προσωπικών Δεδομένων
Ο Διοργανωτής ενημερώνει ότι θα επεξεργαστεί τα προσωπικά δεδομένα των νικητών του Διαγωνισμού με ασφαλή τρόπο και σύμφωνα με τους κανόνες του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Δεδομένων (GDPR).
Για τυχόν άσκηση των δικαιωμάτων που απορρέουν κυρίως από τα άρθρα 12 και 13 του Ν. 2472/1997 και τον Ν.2016/679 της Ε.Ε. για την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, μπορείτε να επικοινωνείτε στο 2106220400 (ΔΕ-ΠΑ, ώρες γραφείου) και ηλεκτρονικά στο www.bioepoque.gr.
 
10. Πληροφορίες – Ερωτήσεις
Για οποιαδήποτε πληροφορία ή υποδείξεις σχετικά με το Διαγωνισμό οποιοσδήποτε συμμετέχων ή τρίτος μπορεί να αποστείλει σχετικό μήνυμα στο www.bioepoque.gr ή να τηλεφωνήσει στο 210520400.

Related Post

Αφήστε μια απάντηση